Hekkert Autogroep

Hekkert Autogroep is dé officiële Opel en Ford dealer van Limburg en bestaat al ruim 95 jaar. Peter Hekkert, onze directeur staat al 25 jaar aan het roer en samen met ongeveer 100 gemotiveerde medewerkers staan wij klaar om u te ontzorgen op het gebied van mobiliteit voor zowel de bedrijfswagens als de personenwagens. Dit doen wij vanuit 8 vestigingen op strategische locaties in Limburg. Onze visie is om dé mobiliteitspartner van Zuid-Limburg te zijn.

Hekkert4Business

Binnen Hekkert Autogroep hebben we een afdeling die gespecialiseerd is om de zakelijke markt voor zowel bedrijfswagens als personenwagens te bedienen. 3 gemotiveerde accountmanagers staan dagelijks voor u klaar om u te helpen met uw mobiliteitsvraagstukken in de breedste zin van het woord. Zij kunnen u ondersteunen in uw keuze van model en financieringsvorm. Daarnaast beschikt Hekkert Autogroep over een klanten contact center dat geheel uitgerust is om de onderhoudsplanning van het wagenpark over te nemen om zo de wagenparkbeheerder te ontzorgen. Wij komen graag bij u langs om kennis te maken!
Midden in het mooie Limburg bij onze vestiging in Sittard is ook ons business center gevestigd. Op de bovenverdieping van onze showroom vindt u een groot gedeelte van het Opel bedrijfswagen segment tentoongesteld in meerdere uitrustingsniveaus en kleuren. Graag ontvangen wij u in ons business center om samen uw mobiliteitsbehoefte te bespreken.
koelsystemen
leasevormen
bijtelling
Subcontractors